Kedves Zita, köszönöm :)
No és a sárgaborsóleves?ott is hatalmas habok képződnek..vagy talán ott
is a fehérje? úgy rémlik a hüvelyeseknek fehérjetartalmuk van.
V.
>
>
> Kedves Via, ilyen temaban hosszu flamewar is volt regebben a HIX KONYHA-n,
> meg
> egyeb forumokon. :-))) A habot leszedok - es a habot elforralok kozott.
> :-)Szoval nem "kell" leszedni. Csak lehet. Egyebkent meg a hus hajszalereibol
> kiszivargo ver/ feherje csapodik ki a ho hatasara. Az elfozok szerint
hasznos
> iz- es zamatanyagok mennek karba, ha a habot leszeded. A leszedok meg
az
> esztetikai ervekre hivatkoznak.En mindenfele elvi megfontolas NELKUL
nem
> csinalok semmit. :-D Hagyom, hogy elfojje magat a hab. A masodik kerdesedre
> nem
> tudok valaszolni, mosogatogepem van. :-) udv,Zita Felado : otlet8_moc.liamg@
sz
> u
|
Hát igen, de az esetekben hosszas használatról van szó, és áll/forralva
is van bennük a
tej /tea, mosogatásnál meg egy másodperc amíg áttörli az ember a
mosogatószeres vízzel, és már megy is a csap alá; marad ideje
megtapadni? persze lehet, de én jobb szeretném, ha nem lehetne;-)
V
>
> Az arányokat nem tudom, de nem véletlenül szoktak a legtöbben külön
> edényt tartani a tejes ételeknek vagy a teavíznek.
> A legtöbb edény "beveszi" a szagokat, tehát valamennyire porózus lehet
> a felületük. Talán az üveg kivétel, esetleg a jó minőségű mázas
> porcelán.
>
> k_tibor
>
>> A másik, hogy a napokban azt olvasom, hogy mosogatáskor a mosószer meleg
>> vízben való öblítés esetén 80%, de hideg vízben csak kb. 40%-ban mosódik
>
|