>Nekem van par indiai recept, konyv es
>par "eredeti" honlaprol, es minden receptben a curryt az egyeb fuszerrel
>egyutt elsokent kell a serpenyoben megpiritani.
Kedves Emilia!
Ez igy igaz, szinte az osszes keleti (foleg az arab es indiai) konyhaban
piritjak az illatos fuszereket. De azok - tudomasom szerint - nem porra
orolt fuszer(keverek)ek, hanem meg darabosan piritjak le. Fogalmam sincs,
mi lenne a finom porra orolt fuszerkeverekbol szaraz piritassal. Lehet,
hogy kiprobalom. :-) De nem a legjobb serpenyomben.... :-))))
Egyebkent nem szoktam szentiraskent kezelni a recepteket. Sot.... :-) A
curryt altalaban egyutt fozom az etellel, kb. ugy, mint a porkoltnel a
pirospaprikat. Ha nem eleg karakteresre sikerul az etel, akkor meg a vegen
teszek bele egy keveset.
sziasztok,
Zita
|