Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 539
Copyright (C) HIX
2000-05-12
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 eper (mind)  22 sor     (cikkei)
2 Re: kokusztej (mind)  10 sor     (cikkei)

+ - eper (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Ugyan meg csillagaszati aron adjak az epret, de ha tovabb tart ez a hoseg,
iden sajnos meg gyorsabban le fog futni az eperszezon, mint altalaban. :-( 

Tuti tippeket :-) kernek toletek, hogyan csinaltok eperdzsemet. En azt a
fajtat szeretem, amiben jo nagy darabok vannak, a "leve" viszont jo suru
(azaz nem csurog le a vajaskenyerrol :-) ). Szerintetek lehet ilyet befozo
cukor, ill. valamilyen zselesito anyag hozzaadasa nelkul csinalni? Aliz
ajanlotta egyszer a zselefixet, talan egy kis mennyisegnel kiprobalom.
Attol tartok, hogy olyan "bolti" allagu lesz tole a lekvar. 
Kb. a felet szoktam osszeturmixolni, a masik felet felbe - negyedbe vagom,
es akkor dobom bele, mikor szinte mar elkeszult az 'alaple'. A masik gixer,
ami tavaly tortent, hogy az uvegben az eperdarabok feljottek a tetejere, es
eleg csunyan elszintelenedtek. :-( Az izuk jo, de latvanykent nem tul
gusztusos. Most vettem eszre, hogy meg van par uveggel, tegnap epp
gyumolcsjoghurtot gyartottam belole. :-) 

Varom otleteiteket. 

sziasztok,
Zita
+ - Re: kokusztej (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

At 08:30 PM 5/11/00 -0500, you wrote:
>Nemreg kaptam valakitol konzerv kokusztejet. Van valami tippetek, mit kezdjek
>vele?

Tejes-gyumolcsos turmix italokba kituno!
Ananasz +tej+kokusztej
Banan+tej+kokusztej
Cukor tetszes szerint, en cukor nelkul szeretem...

Samuka

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS