1. |
kimelo etrend / dieta (mind) |
16 sor |
(cikkei) |
2. |
rizs (mind) |
14 sor |
(cikkei) |
3. |
moszkauer (mind) |
49 sor |
(cikkei) |
4. |
Udvozlet (mind) |
6 sor |
(cikkei) |
|
+ - | kimelo etrend / dieta (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok,
A segitsegeteket szeretnem kerni; olyan receptek utan kutatok, amelyek
gyomorbantalomban szenvedoknek kinal normalis etkezesi lehetosegeket.
Tehat nem cukorbeteg dieta, nem fogyokuras dieta, pusztan kimelo etrendrol
lenne szo.
A weben nem nagyon talaltam hasonlo dolgokat.
elore is koszi
udv
Fenyvesi Ferenc
UI: a listanak(egyenlore) nem vagyok tagja, kerlek, hogy a
sajat cimemre kuldjetek valaszt.
|
+ - | rizs (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Szia Konyhaások!
Régen olvasgatom és csodalom soraitokat. En is
szakerto vagyok, meg tudom mondani minden elem
tett etelrol, hogy izlik-e :-)))
Kerdesem a követezo: Van-e valakinek amolyan
bomba-biztos rizs-receptje? Kezdve ott, hogy
milyent kell venni, hogyan kell megszamolni,
mennyi viz, meddig fozni, merre kell kavarni,
stb, = lepesrol lepesre, azaz abszolut
analfabetanak. Eseteleg curry-s rizs is
erdekelne...(jöhet ekezettel, maganba is, - ha
lehet meg az unnep elott).
Koszonettel:
Tibi.
|
+ - | moszkauer (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
>Felado : [International]
>Temakor: Moszkauer ( 7 sor )
>Idopont: Mon Dec 18 09:23:26 EST 2000 KONYHA #742
>- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
>
>Sziasztok,
>
>nem tudja véletlenül valaki, hogy hogy készül a Moszkauer (lehet, hogy nem
>jól írom a nevét)?
>Elöre is köszönöm,
>
>Edit
>
Szevasztok!
Moszkauer
kb. 60 szelethez
Hozzavalok
15 dkg kristalycukor
15 dkg durvara daralt diobel
7 dkg vaj
7 dkg daralt cukrozott narancshej
1 dl tejszin
1 dkg liszt
1 kaveskanal etolaj
15 dkg etcsokolade
Egy edenyben allando keveres kozben nyilt langon felforralom az osszes
anyagot (a liszt, olaj es a csokolade kivetelevel). Miutan leveszem a tuzrol
a lisztet is hozzaadom.
Sutolemezeket vekonyan olajozok es nagyon keves lisztel beszorok.
A tesztamasszabol kiskanallal mandulanyi kis halmokat formazok egymastol kb
5 cm tavolsagra.
A sutemenyt elomelegitett 160-180 C fokos sutoben 6-8 perc alatt sutom ki.
Teljesen lapos kerek sutemenyek lesznek, amelyek akkor szepek, ha a szeluk
barnas a kozepuk fele pedig vilagosodnak. 2-3 perccel a sutes utan
felszedem. (Kesobb torik a sutemeny!)
A teljes kihules utan olvasztott, etolajjal higitott csokoladeval bevonom a
sutemenyek aljat.
Tippek:
mandulaval keszitve is finom
a sutolemezre rakott kis halmokat rumba martott kiskanallal picit
meglapitjuk
a leirt csokimaz helyet mindenki a sajat kedvencet hasznalhatja
Gyula
|
+ - | Udvozlet (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok Konyhasok!
Kellemes karacsonyi unnepeket es nagyon boldog ujesztendot
kivanok mindenkinek!
Misi
|
|