üdv,
szerintem, ahogy a zöldparadicsomot, meg a pici dinnyét, ezt is elteheted
savanyúságnak.
Darabold fel ehető méretű, meg hogy beférjen az üvegbe, csinálj egy
klasszikus savanyúság-levet (mint pl, az uborkának), öntsd föl a forró
lével, zárd le és várd meg, míg "beérik" (a színe átváltozik). Mérettől
függően kellhet neki több idő.
Darabolás közben kiderül, hogy mennyire érett be. Ha nagyon, akkor akár most
is eheted, de én, ha sok van, hámozva, kockázva berakom a fagyasztóba, és
pürének bármikor jó, pl. sültek mellé is.
üdv, éva
|
> UPC esetén én arra tippelek, hogy nem ők, hanem a csatorna csinálja
> ezt (Film+ Cool TV). De persze ez nem biztos.
De igen, teljesen biztos.
> Régóta hergelem magam, hogy írok a UPC-nek, de még nem vagyok elég
> mérges
Nem érdemes, ők azt tolják át a kábelen, amit kapnak a tévétársaságtól.
Ed
|