András!
Nagy örömmel olvastam soraidat a kerti sünödrõl! Az etetése röviden:
Mindig változatosan etesd! Soha ne etesd közvetlenül a hûtõszekrénybõl!
Szobahõmérsékletû legyen a kaja, de ha elkerülhetõ, akkor ne mikrózd neki!
A
menü:
* Konzerv süntáp (boltban kapható, száraz is)
* Konzerv macska vagy kutya kaja (ezekbõl tehát NEM száraztáp!)
* Tojás (fõtt vagy rántotta, de kihûlve!)
* Fõtt csirke (lehet farhát is, a csontokat lerágicsálja!)
* Vagdalt hús (kevergetve süssük amíg átbarnul)
* ha más nincs, akkor parizer-szerû felvágott is lehet, gilisztaszerûen
feldarabolva (ennél az a lényeg, hogy a lehetõ legkevésbé legyen fûszeres,
hagymás...)
* kis tálkában mindig legyen neki friss víz egy sûrû bokor alatt. Ott
nem
melegszik fel és kevésbé algásodik el a tálka.
Bõvebben:
http://sunbarat.hu/sun-etetese
Szeretettel:
Péter
|