1. |
tofu (mind) |
9 sor |
(cikkei) |
2. |
Vegeta (mind) |
4 sor |
(cikkei) |
3. |
NUTELLA vagy EUROKREM? (mind) |
16 sor |
(cikkei) |
4. |
vegeta (mind) |
12 sor |
(cikkei) |
|
+ - | tofu (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Udvozlok Mindenkit a Konyhaban!
Par napja olvasom a konyhat. Felkeltette kivancsisagomat a tofu. Szivesen megk
ostolnam!
Miutan kezdo vagyok a konyhan es a konyhaban is szeretnek segitseget kerni!
Hol kaphato Budapesten a receptekhez valo alapanyag? Ha kaphato?
Koszonom a segitseget
Eva
|
+ - | Vegeta (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Kosz, a vegeta-recept ismeros, a nagymamam is csinalt hasonlot, de
mintha Nutellat es nem majonezt igertel volna masiknak!
Bela
|
+ - | NUTELLA vagy EUROKREM? (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Most kuldom az ugynevezett NUTELLA vagy nalunk EUROKREM recijet:
AZ eredmenyekbol varom a kostolot:
-20 kanal lisztet megporkolni
-2,5 dl tej (eleg 1dl-is)
-0,5 kg cukor
-5 vanilias cukor
-5 dkg kakao
-3 tojas
-1 margarin
A tojas feherjet felverni, majd belekeverni a sargajat es a tobbi kelleket.
A lisztet kihulve tedd bele.
Es jo nyalakodast.
|
+ - | vegeta (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Robi,
> Itt a
> Ez nem az a szaraz por alaku, de majd meglatod :
> Jobb mint az igazi. :-)
Igazi vegeta izure ugy lehet csinalni, hogy hozzadaralsz egy csomo lestya'n
levelet. Ez adja a vegeta jellegzetes izet. Anelkul csak paradicsomos zoldsegkr
em...
Hanna
|