1. |
sutozacsko (mind) |
15 sor |
(cikkei) |
2. |
re:mimi (mind) |
14 sor |
(cikkei) |
3. |
Re: *** HIX KONYHA *** #210 (mind) |
6 sor |
(cikkei) |
|
+ - | sutozacsko (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Kedves Gabi!
Gondolom, arra a celofanszeru zacskora gondoltal (ui. letezik olyan sult
is, amit papirzacskoban sutnek meg).
En serteskaraj filet sutottem benne egeszben. Egesz picit beolajoztam a
kulsejet, de nem is fontos. Persze be kell sozni koros-korul, kicsit
borsozni is lehet, meg ihlet szerint fuszerezni. Mellé hagymadarabokat es
almanegyedeket pakoltam, nagyon jol osszeertek az izek, es ami fo, hogy nem
kell allandoan locsolgatni a szafttal.
Sajnos nalunk nem nagyon dijazza a csalad az ilyen egybensult husokat,
ugyhogy keves alkalmam van hasznalni a sutozacskot :-( Pedig milyen
praktikus!
szia,
Zita
|
+ - | re:mimi (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
A padlizsan magyar neve tojasgyumolcs, de igy ne kerd, mert senki nem
ismeri:))))
Egyebkent tenyleg sotetlila, ovalis, egyik vegen teltebb noveny, ha
mar rancolodik, kisse tulerett.
Ha teljesen feszes a "bore" akkor meg eretlen.
Ha az ujj nyomasara kisse benyomodik, akkor jo. Feltetlenul muanyag
vagy fakessel kell pucolni, a femtol gyorsan megbarnul.
Az ize valahol a hal es a pulyka kozott helyezkedik el:)))
A zucchini, vagy cukkini olyan, mint az uborka, csak rovidebb es
vastagabb.
A pityoka egyszeruen krumli, jolneveltek szamara burgonya:)))
Csak ertenem, mitol lesz az ittas ember pityokas:)))
Bela
|
+ - | Re: *** HIX KONYHA *** #210 (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Kedves HIX KONYHASOK!
Szeretnek vacsorara egy kinai etelt kesziteni, de nincs egy kinai receptem
sem, es szeretnem segitsegeteket kerni , tudtok kuldeni egy parat?
SZiasztok!
Zita
|
|