Hello!
> Nem tudom, lehet-e most kapni Magyarorszagon az emlitett mogyoro-
> vajat -Kanadaban elek regota- de lehet kesziteni akarmilyen friss vagy
> konzerv amerikai (foldi-) mogyorobol. Ne legyen sozva, vagy csak enyhen,
> de legyen kicsit porkolve. A legcelszerubb eszkoz a jo oreg mozsar - ha
> meg letezik egyaltalan.... Ha nincs, elobb ossze kell torni mas modon, pld
> gyurodeszkan sodrofaval, majd ma'kdaralon athajtani es kesz a jominosegu
> mogyorovaj.
Es mire lehet meg hasznalni? (A csirkes recepten kivul).
> Itt megint a tajekozatlansagom a problema. En hosszu eveken >
keresztul ellattam a csaladomat (5 szemely) gyors fott etellel, amely
> a munkabol
> hazaeresem utan felora alatt elkeszult... viszont melyhutore es > >
mikrohullamu sutore tamaszkodtam valamint vasarnap delelotti >
elofozesre. Lehet ezt
> alkalmazni magyar korulmenyek kozott?
Miert ne lehetne? Egy ideje mar nem a nyereg alatt puhitjuk a hust.
:-) Ismeroseim szinte mindegyikenek van mar mikroja. Inkabb az a
gond, hogy melegitesen kivul alig hasznaljak masra. Pedig van nehany
mikros recept, ami nagyo hamar keszen van es finom.
Norbi
|
Irod:
"Egy-ket szelet kenyeret megken az ember vajjal+majkremmel+sajttal+
brokkolit rak ra (ami levet ereszt, tehat sokat nem kell!), belegyuri a
mikroba ket percre. (Ezalatt odateszi mondjuk a teavizet, ha nem szereti
a sort vacsorara. :-) ) Majommez vagy ketchup tovabb szinesiti az izka-
valkadot."
Ezt ugy ertelmezzem, hogy "vajjal+majkremmel+sajttal" - tehat mindharom
dologgal kenjem a kenyeret mielott a brokkolit rateszem? Milyen sajttal?
Lehet egy szelet sajtot hasznalni a kenosajt helyett?
Udv.,
Martha
|