1. |
NO fagyasztas! (mind) |
19 sor |
(cikkei) |
2. |
Re: *** HIX KONYHA *** #13 (mind) |
10 sor |
(cikkei) |
3. |
Turo (mind) |
11 sor |
(cikkei) |
4. |
Re: Ferfiak a KONYHA-ban (mind) |
15 sor |
(cikkei) |
5. |
a tojasos etelek gyujtemenyebe (mind) |
9 sor |
(cikkei) |
6. |
Re: KONYHA - a nemek me'rlege ? (mind) |
8 sor |
(cikkei) |
7. |
Re:potszerek (mind) |
7 sor |
(cikkei) |
|
+ - | NO fagyasztas! (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Kedves mindenki!!! (Tipp es Konyha)
Van e valaki a halon aki latta ugy 3-4 hete, hetfon,
ugy del korul, az MTV1-en vagy a TV2-n azt a musort,
amiben valami ujfajta fagyasztasrol volt szo???????????
Azaz NEM FAGYASZTANAK, hanem csak 0 fok kore hutik a GYUMOLCSOKET,
es igy fel ev mulva, mikor kiveszik, FINOMABB lesz, mint elotte!
Allitolag a japcsik, mar nehany eve alkalmazzak 30 fajta zoldsegen es
gyumolcson!
ERDEKELNE a musor cime!
Illetve barmilyen info e temaban!
Letszi maganban is!
Koszi!!!!!!!!!
Robika
|
+ - | Re: *** HIX KONYHA *** #13 (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok!
>jegszekrenyben pihentettem, de soha
> sem sikerult igazan ropogosra sutni.
Szerintem itt a gond. Nem azik at a morzsa pihentetes kozben???
>3. Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
>harmada ferfi?
Talan mert a noknek eleg csinalni _minden_ nap_ a konyhai dolgokat.:-)
Udv, Odette
|
+ - | Turo (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Turot gyakran csinalunk, egyszerre 4-5 liter hazitejbol
keszult aludtejet hasznalunk fel..Max. 40 fokig melegitjuk.
Bizony merjuk is a homersekletet: (38--40 fok)
Ha tulmelegszik, gumis lesz.
Kozben kevergetjuk, hogy egyenletesen melegedjen.
(A homerore vigyazzni, nehogy az edenyhez erjen! )
A csepegtetes idejet ki kell tapasztalni, ha tul szaraz
lesz, az se jo.
Sida
u.i. "Jager" cukkinis recepteket kert, kozben rossz volt
a kapcsolat, de ha meg ervenyes a felhivas, kuldhetek.
|
+ - | Re: Ferfiak a KONYHA-ban (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Edmundnak:
>3. Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
>harmada ferfi?
Hat ugy, hogy a nok vacsorat foznek, es nem ernek ra mindenfele
levelezolistakra irogatni. ;-)
Egyebkent nekem nem is tunt fel a dolog...
Udvozlettel Texasbol,
Galambosi Agi
PS. Na, ezzel a magasszintu hozzaszolassal maris javitottam az Edmund altal
emlitett statisztikan! ;-)
|
+ - | a tojasos etelek gyujtemenyebe (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
*tojasos krumpli
*tojasos teszta
En a tojasos galuskat (nokedlit) kedvelem nagyon. Sokszor a csirke
porkolt mellol marad es a tojas rautesevel kiadosabb is lesz. (Joval tobb
sot kivan, mint tojas nelkul; sajnos szivbetegeknek nem a legajanlatosabb.)
Ma'r csak a savanyut kell talalni melle' es megvan a laktato vacsora.
Martha
|
+ - | Re: KONYHA - a nemek me'rlege ? (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Edmund:
Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
harmada ferfi?
Ha a nok nem lennenek annyira elfoglalva a munkaval, haztartassal, gyerek
nevelessel, o"k lennenek tobben! :))
Martha
|
+ - | Re:potszerek (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Peter levelet termeszetesen nem vettem szemelyes tamadasnak, ez neki
is megirtam, Isten orizz, hogy itt is flame-haboru induljon el,
feherasztalnal?!:))))
Mostanaban a legjobb vitak a KUKKER-en voltak, de azoknak nincs jo
ize, es rosszul is keszitettek el:))
Egy jo tofus receptet joneven vennek, csak ne a mandulas tofut!
Bela
|