Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 14
Copyright (C) HIX
1998-10-31
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 NO fagyasztas! (mind)  19 sor     (cikkei)
2 Re: *** HIX KONYHA *** #13 (mind)  10 sor     (cikkei)
3 Turo (mind)  11 sor     (cikkei)
4 Re: Ferfiak a KONYHA-ban (mind)  15 sor     (cikkei)
5 a tojasos etelek gyujtemenyebe (mind)  9 sor     (cikkei)
6 Re: KONYHA - a nemek me'rlege ? (mind)  8 sor     (cikkei)
7 Re:potszerek (mind)  7 sor     (cikkei)

+ - NO fagyasztas! (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kedves mindenki!!! (Tipp es Konyha)

Van e valaki a halon aki latta ugy 3-4 hete, hetfon,
 ugy del korul, az MTV1-en vagy a TV2-n azt a musort,
amiben valami ujfajta fagyasztasrol volt szo???????????

Azaz NEM FAGYASZTANAK, hanem csak 0 fok kore hutik a GYUMOLCSOKET,
es igy fel ev mulva, mikor kiveszik, FINOMABB lesz, mint elotte!
Allitolag a japcsik, mar nehany eve alkalmazzak 30 fajta zoldsegen es
gyumolcson!

ERDEKELNE a musor cime!
Illetve barmilyen info e temaban!
Letszi maganban is!
Koszi!!!!!!!!!

Robika


+ - Re: *** HIX KONYHA *** #13 (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

>jegszekrenyben pihentettem, de soha
  >      sem sikerult igazan ropogosra sutni.
Szerintem itt a gond. Nem azik at a morzsa pihentetes kozben???

>3. Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
>harmada ferfi?
Talan mert a noknek eleg csinalni _minden_ nap_ a konyhai dolgokat.:-)
Udv, Odette
+ - Turo (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Turot gyakran csinalunk, egyszerre 4-5 liter hazitejbol
keszult aludtejet hasznalunk fel..Max. 40 fokig melegitjuk.
Bizony merjuk is a homersekletet: (38--40 fok)
Ha tulmelegszik, gumis lesz.
Kozben kevergetjuk, hogy egyenletesen melegedjen.
(A homerore vigyazzni, nehogy az edenyhez erjen! )
A csepegtetes idejet ki kell tapasztalni, ha tul szaraz
lesz, az se jo.
                       Sida
u.i. "Jager" cukkinis recepteket kert, kozben rossz volt
a kapcsolat, de ha meg ervenyes a felhivas, kuldhetek.
+ - Re: Ferfiak a KONYHA-ban (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Edmundnak:

>3. Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
>harmada ferfi?


Hat ugy, hogy a nok vacsorat foznek, es nem ernek ra mindenfele
levelezolistakra irogatni.   ;-)
Egyebkent nekem nem is tunt fel a dolog...
Udvozlettel Texasbol,

Galambosi Agi

PS. Na, ezzel a magasszintu hozzaszolassal maris javitottam az Edmund altal
emlitett statisztikan! ;-)
+ - a tojasos etelek gyujtemenyebe (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

*tojasos krumpli
*tojasos teszta

En a tojasos galuskat (nokedlit) kedvelem nagyon.  Sokszor a csirke
porkolt mellol marad es a tojas rautesevel kiadosabb is lesz.  (Joval tobb
sot kivan, mint tojas nelkul; sajnos szivbetegeknek nem a legajanlatosabb.) 
Ma'r csak a savanyut kell talalni melle' es megvan a laktato vacsora.

Martha
+ - Re: KONYHA - a nemek me'rlege ? (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Edmund:
Hogy van az, hogy a Konyhaba aktivan resztvevo tagok legalabb ket
harmada ferfi?

Ha a nok nem lennenek annyira elfoglalva a munkaval, haztartassal, gyerek
nevelessel, o"k lennenek tobben!  :))

Martha
+ - Re:potszerek (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Peter levelet termeszetesen nem vettem szemelyes tamadasnak, ez neki 
is megirtam, Isten orizz, hogy itt is flame-haboru induljon el, 
feherasztalnal?!:))))
Mostanaban a legjobb vitak a KUKKER-en voltak, de azoknak nincs jo 
ize, es rosszul is keszitettek el:))
Egy jo tofus receptet joneven vennek, csak ne a mandulas tofut!
Bela

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS