Tudja-e valaki hogyan, és mibõl lehet
Bajor burgonya-gombócot készíteni?
Amit a Bajorok a sülthúsok mellé szolgálnak
fel, finom szafttal, olyan félig fõvetlen szerüség
(egymás között gumigombócnak hívtuk ezért :) ) !
Köszönöm szépen !
Gábor
|
Tehat:
- egy kis tiszta uveget onts telef inom olivaolajjal, es tegyel bele egy ket
szettordelt cseresznyepaprikat, vagy
- tegy bele ket gerezd nagyobbra darabolt fokhagymat, vagy
- egy kis rozmaring agacskat, vagy
- 5-6 level friss bazsalikomot, vagy
- 10-15 sze, fekete borsot, vagy
- egy friss agacska tarkonyt, vagy
- akarmit, amit a fantaziad sugall es amire hasznalni akarod.
A lenyeg, hogy vagy egy het erleles utan tudod mar hasznalni..
Borecetet hasonlokeppen izesithetsz.
Udv. Izabella
> kedves konyhatunderek!
> tudja e valaki hogy kell kesziteni a pikans olajakat (peldaul a
csipospaprika k
> arikakat tartalmazo finomsagot)?
> varom az otleteket
> andi
|