Kedves Hedi,
Zitanak igaza van,a HIX-es ujsagokat csak digestben lehet olvasni.
Nem tudom,mit ertesz azalatt,hogy "
megkapjam a leveleket TELJES VALOJUKBAN !"
Teljes valojukban kapod oket igy is,csak egy csomagban.
Leiratkozhatsz a listarol,ha kuldesz egy e-mailt a kovetkezo cimre:
Nem kell irnod semmit a subjectbe vagy a levelbe.
Erre kapsz egy valaszt hamarosan,hogy a leiratkozas megtortent.
A HIX-ujsagokat a neten is lehet olvasni,onnan is lehet hozzaszolast
bekuldeni:
www.hix.hu
Udv,
Eva
--
Eva Lovas >
|
Sziasztok!
Vasarnapi ebednek valok, amit szombat este gyorsan ossze lehet dobni, vasarnap
csak be a sutobe, es a delelott tovabbi reszeben raerunk:
csirke combja, melle borevel, vagy ki milyen darabjait szereti.
lisztet (2-3 evokanalnyit), sot, borsot, orolt majorannat, zuzott fokhagymat os
szekeverunk, ebben megforgatjuk a csirkedarabokat, kivajazott hoallo edenybe eg
ymas melle rakjuk. A lisztes keverekbol a maradekot meg raszorjuk a tetejere. E
gy pohar kefirt v. tejfolt keves olajjal, egy fej hagymaval, sajttal jol osszek
everunk (en az egeszet az apritoban szoktam) es raboritjuk a "panirozott" csirk
ere, hogy eleg jol ellepje. Alufoliaval letakarva erlelodhet egesz ejszaka. A f
olia alatt erdemes puhitani suteskor, es csak a vegen felpiritani.
A fuszeresebb, csiposebb valtozat a Tandori csirke. Ehhez kell tandori masala e
s gharam masala (a nagycsarnokbol/Tolbuchin csarnokbol azaz a Kozgaz egyetem me
lletti Vasarcsarnokbol.
A beirdalt csirkedarabokat besozzuk, az 1 evokanal tandori masalat, az 1 teaska
nal gharam masalat, sot, pici olajat egy pohar joghurttal elkeverunk, ezzel pac
oljuk a csirket. Sutes elott leontjuk rola a felesleges pacot, es erdemes a mar
adekot meg leonteni amikor leszedjuk rola az alufoliat.
|