1. |
Legjobb falatkak (mind) |
16 sor |
(cikkei) |
2. |
Re: etelek nevei, ujonc pincer (mind) |
6 sor |
(cikkei) |
3. |
Krumplipure Piroska modra (mind) |
23 sor |
(cikkei) |
4. |
Krumplipure Piroska modra (mind) |
37 sor |
(cikkei) |
|
+ - | Legjobb falatkak (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Uj fiu vagyok a hix konyhajan, regi az enyemen,
sziasztok(Ez is olyan mint a Nevtelen Sziposoknal a
bemutatkozas:Rezso vagyok es imadok fozni.)
Egyik legfinomabb csirke elmenyemet szeretnem
megosztani.Egyszeru es nagyon finom:
Csirke felsocombokat kicsontolunk, citromle, olaj, so,
bors, bazsalikom pacban egy-ket napot tartjuk, majd
rostelyon esetleg tuzhelyen keves olajon(en igy
keszitettem) hirtelen megsutjuk.
__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Yahoo! Messenger - Talk while you surf! It's FREE.
http://im.yahoo.com/
|
+ - | Re: etelek nevei, ujonc pincer (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Koszonettel adozom a valaszokert - hogy miket tanul itt az ember!
Van valakinek elkepzelese a le'pes me'z eredeterol?
Szaszi, kosz a viccet! :))
Martha
|
+ - | Krumplipure Piroska modra (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok Konyhasok!
Egy gyorsan elkeszitheto, de azert izletes fogast kozlok.
Egy kilosnyi karfiolt rozsaira szedunk es sos vizben megfozunk.
Ha kesz, (kb. 10 perc) kiszedjuk es szerecsendiot reszelunk ra.
Negy szelet fustolt szalonnat a bore nelkul nagyon apro kockakra
darabolunk, majd egy nagy serpenyoben fedo alatt kisutunk.
Ebben a zsirban megpiritunk ket fej karikara vagott hagymat,
majd szarazkolbasz karikakat adunk hozza. (Pl. Gyulai)
A karfiol fozoleveben zsenge konzerv zoldbab es zoldborsot
fozunk ket percig, leszurjuk es a karfiollal egyutt a serpenyobe
tesszuk. Sozzuk, feher borsot daralunk ra, hozzaadunk egy evokanalnyi
tejszint, atkeverjuk es egy forrantas utan ot percig melegen tartjuk.
(Fedo alatt)
A tanyerra adagolt krumplipurere szedjuk es a tetejet aprora
vagott petrezselyemzolddel hintjuk meg. Uram bocsa, esetleg a
serpenyo aljan maradt finom zsiradekbol egy fel kanalnyit csurgatunk
szep csigavonalban a tetejere.
Ha szintelen kolbaszt hasznalunk, tehetunk bele csipetnyi
csemege pirospaprikat is, a jobb iz ill. a szebb szin miatt.
Jo etvagyat kivan: Misi
|
+ - | Krumplipure Piroska modra (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Sziasztok Konyhasok!
Egy gyorsan elkeszitheto, de azert izletes fogast kozlok.
Piroska lepett meg vele, amikor utoljara varatlanul
allitottam
be hozza. Ezert lett ez a neve. :-)
Egy kilosnyi karfiolt rozsaira szedunk es sos vizben
megfozunk.
Ha kesz, (kb. 10 perc) kiszedjuk es szerecsendiot reszelunk
ra.
Negy szelet fustolt szalonnat a bore nelkul nagyon apro
kockakra
darabolunk, majd egy nagy serpenyoben fedo alatt kisutunk.
Ebben a zsirban megpiritunk ket fej karikara vagott hagymat,
majd szarazkolbasz karikakat adunk hozza. (Pl. Gyulai)
A karfiol fozoleveben zsenge konzerv zoldbab es zoldborsot
fozunk
ket percig, leszurjuk es a karfiollal egyutt a serpenyobe
tesszuk.
Sozzuk, feher borsot daralunk ra, hozzaadunk egy evokanalnyi
tejszint,
atkeverjuk es egy forrantas utan ot percig melegen tartjuk.
(Fedo alatt)
A tanyerra adagolt krumplipurere szedjuk es a tetejet aprora
vagott
petrezselyemzolddel hintjuk meg. Uram bocsa, esetleg a
serpenyo
aljan maradt finom zsiradekbol egy fel kanalnyit csurgatunk
szep
csigavonalban a tetejere.
Ha szintelen kolbaszt hasznalunk, tehetunk bele csipetnyi
csemege
pirospaprikat is, a jobb iz ill. a szebb szin miatt.
Jo etvagyat kivan: Misi
|
|